Årsmötet 2017 i Trollhättan hos Karlsvik

Ett årsmöte som hölls i Coop Forums lokaler och där Karlsvik var värd. Under ordförande Gunlög Ingolfs ledning hade vi ett lyckat möte där förutom de sedvanliga, formella delarna även alla fick möjlighet att berätta om sina föreningar och vad som hänt under det gångna året.

Efter mötet fick alla möjlighet att besöka Karlsvik som ligger vackert beläget vid Göta älv. En uppfriskande promenad i en välskött förening i strålande sol och behaglig temperatur, vad kan man med begära en vacker försommardag? Som avslutning blev vi bjudna på kaffe och hembakta kakor i deras fina föreningsstuga.

Nästa år hoppas vi få se alla medlemmar i Mariestad där vi 2018 har årsmötet hos Västerängs Koloniförening. Välkomna dit och trevlig sommar önskar styrelsen som tackar för ett fortsatt förtroende.