Misteröd 25 år

Lördagen 9 juli 2011 firade Misteröds Koloniförening 25 år.

Leif Henriksson gratulerar Solweig Hultman
Leif Henriksson gratulerar Solweig Hultman

Föreningen ligger vackert utanför Uddevalla och är en ren idyll. Den startade för 25 år sedan och det var

Uddevallahem som anlade området för att kunna erbjuda sina hyresgäster kolonilotter.
De ordnade vägar, eluttag till varje lott och byggde en föreningsstuga med komplett kök, dusch och två toaletter. En verkligt fin start alltså och föreningen har väl förvaltat detta arv med mycket välskötta lotter och en blomsterprakt som står i bra relation till den fördelaktiga klimatzon man har nära kusten.

Festligheterna startade med en tipspromenad med naturfrågor och sedan blev det kaffe med kaka och en fantastiskt god tårta.

Efter kaffet överlämnade Peter Böös regionens födelsedagspresent, ett plommonträd (Victoria) och därefter lämnade Leif Henriksson en flagga från förbundet med den nya logon. Att föreningens ordförande Solweig Hultman blev glad över den gåvan kan ni själva se! Om någon undrar så fick även Peter en kram…