Årsmötet 2019 hölls i Borås

Borås levde dessvärre upp till sitt rykte om att vara landets regnrikaste stad när regionen hade sitt årsmöte den 1 juni. Men det var inte så mycket regn som det var mulet och grått. Trots att vi hade trist väder på utsidan så var det inomhus i den ombyggda industrifastigheten som numera heter Träffpunkt Simonsland en betydligt ljusare stämning. Regionens årsmöte hade i år tre stycken värdföreningar som samsats om jobbet och det var Ramnalid, Örestrand och Trandareds koloniföreningar som gemensamt försökte göra det trevligt för gästerna. Årsmötet hade ombud från tio av de tolv föreningar vi har i regionen och det var verkligen trevligt att se så många glada kolonister. Berne Hultin från Välens koloniförening i Göteborg var årsmötets ordförande och han skötte det uppdraget perfekt.

Efter avslutat årsmöte och en god lunch åkte de flesta av oss ut till Örestrand och fick gå en promenad i den fina föreningen som ligger vid en vacker sjö med nästan samma namn (Öresjö). Föreningen bjöd också på kaffe och hembakta kakor i sitt stora partytält innan gästerna åkte hem. Nästa år har Åsens Sportstugeförening lovat vara värd och det skall bli mycket trevligt.

Regionstyrelsen tackar för fortsatt förtroende och önskar alla en riktigt fin sommar med goda skördar!